De beste merken

Ruime voorraad

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Omschrijving

Omschrijving

Erskine Piksters size 00 Roze bag 10st. 

Piksters interdentale borsteltjes zijn kleine cilindrische borstels ontworpen voor het reinigen van de ruimtes tussen de tanden. In tegenstelling tot floss, hebben ze haren om tandplak in spleten tussen tanden te verwijderen.

 

Met deze borstels kan tandplak verwijderd worden waar je met een normale tandenborstel niet bij kan. De Piksters beschikken over een verstijfde draad, waardoor u het reinigen van de ruimten tussen uw tanden met één hand kunt doen. In tegenstelling tot de gewone floss, dit maakt het makkelijker om te gebruiken.

 

In verschillende tandheelkundige scholen in Europa wordt het gebruik van interdentale borstels onderwezen als de primaire methode van reiniging tussen de tanden, in het verleden was flossen  de belangrijkste methode.

 

Piksters hebben een met plastic bedekte draad. Deze is volgens veel tandartsen en mondhygiënisten beter, omdat deze niet krassen op implantaten. Piksters zijn gemakkelijk te gebruiken en dagelijks gebruik wordt geadviseerd.

Maat 00 / Roze / 0.35 zak van 10 stuks 

 

Erskine Piksters

Erskine Piksters is een Australisch merk en nummer 1 op het gebied van interdentale borstels. Het merk bestaat al 21 jaar en is opgericht door een voormalig tandarts. Erskine ontwikkelt en vervaardigt innovatieve tandheelkundige producten zoals tandenborstels, flosapparaten en interdentale borstels. Alles gericht op een optimale gezonde mondverzorging.

 

Dit product kunt u vinden in de volgende categorie: ragers.

+31 (0)345 582 546