De beste merken

Ruime voorraad

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Omschrijving

Omschrijving

Piksters Orthodontic Wax Mint Twinpack

Piksters Orthodontic Wax is onderdeel van het Piksters Orthodontic assortiment, dat speciaal is ontwikkeld voor gebitsverzorging met een beugel. Een beugel maakt het lastiger om het gebit schoon te houden. Er blijft sneller tandplak achter, en veel plaatsen in de mond worden moeilijker bereikbaar. Hiernaast kan een beugel voor irritatie en beschadiging van het zacht weefsel in de mond zorgen.

 

Piksters Orthodontic Wax dient voor het beschermen van het zachte weefsel in de mond. Wanneer dit geïrriteerd of beschadigd wordt door een beugel, kunt u het beschermen met deze wax. Breng regelmatig een kleine hoeveelheid van de wax aan op de aangetaste plaatsen.

 

Inhoud:

Twee doosjes van 5 stuks per pakje.

 

Erskine Piksters

Erskine Piksters is een Australisch merk en nummer 1 op het gebied van interdentale borstels. Het merk bestaat al 21 jaar en is opgericht door een voormalig tandarts. Erskine ontwikkelt en vervaardigt innovatieve tandheelkundige producten zoals tandenborstels, flosapparaten en interdentale borstels. Alles gericht op een optimale gezonde mondverzorging.

 

Dit product kunt u vinden in de volgende categorie: ortho

+31 (0)345 582 546