De beste merken

Ruime voorraad

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Omschrijving
Gerelateerde producten

Omschrijving

Playbrush Smart Sonic Opzetborstel Blue

De opzetborstels van Playbrush zijn speciaal ontwikkeld voor de sonische tandenborstels van Playbrush. De Smart Sonic is een collectie speciaal gericht op de sonische tandenborstels voor kinderen. Dit is een volledig geïntegreerde elektrische tandenborstel die beschikt over extra zachte borstelharen en 17.000 draaibewegingen per minuut. Daarnaast wordt de druk gemeten en heeft de borstel twee poetsstanden; normaal en gevoelig. 

 

Speciaal voor kinderen

Zodra de Playbrush is verbonden met de app, kunnen de kinderen zich onderdompelen in het Playbrush-universum met tandenfeeën, vliegtuigen, dansen, vechten, lasers, monsters ... en je kind, de held. Bij Playbrush leren we poetsen via interactiviteit en realtime feedback. Daarnaast beschikt de app over de volgende onderdelen:

  • 12 verschillende spellen  voor kinderen vanaf 3 jaar zorgen voor plezier en afwisseling.
  • Brushing Coach  laat zien hoe ze moeten bewegen en kinderen volgen eenvoudig oppervlak voor oppervlak, kwadrant voor kwadrant, zoals tandartsen aanbevelen.
  • Gedetailleerde  poetsstatistieken voor ouders zijn gemakkelijk toegankelijk via de Playbrush-app en helpen bij het volgen, evalueren en ondersteunen van de poetsgewoonten van hun kinderen in de loop van de tijd en in alle games.

 

Inhoud:

  • 2x Playbrush Smart Sonic Opzeborstel Blue

 

Dit product kunt u vinden in de volgende categorie: opzetborstels.

Gerelateerde producten
playbrush smart sonic pink / kids 5-12 jaar
Direct leverbaar
Inhoud: per stuk
€32,95
playbrush smart sonic blue / kids 5-12 jaar
Direct leverbaar
Inhoud: per stuk
€34,99
+31 (0)345 582 546